Par hete az egyik Internetes hirportalon egy cikk jelent meg, miszerint az autopalyakrol leszedtek a sebessegkorlatozos tablakat, helyette figyelmezteto tablakat tesznek ki es az autosokra bizzak a megfelelo sebesseg megvalasztasat. Valoban, marc. 13-an penteken el is tuntek az M7-rol a 100-as tablak, es a cikk iroja szerint az M3-rol is. Na, tegnap megbizonyosodtam arrol, hogy ez nem igy van! A mogyorodi kanyarban (Pesttol tavolodva) ott virit a 120, majd a 35-os kilometernel a 100! Es hos rendori szerveink lesben allva varjak a gyanultan aldozatot, aki szerint napfenyben, szaraz idoben nem kellene csak 100-zal menni, ugyani AUTOPALYAn kozlekedunk!

Irtam levelet a cikk szerzojenek valamint a cikkben szereplo kommunkikacios holgynek, hogy akkor hogy is van ez, es ki csalt? Izgatottan varom mindket fel valaszat!

Szerző: bubacsek  2009.03.29. 12:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubacsek.blog.hu/api/trackback/id/tr391032747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása