Allunk "sorban" az egyik MAV jegypenztarban. Igazabol nem is kell nagyon, mert az emberek lezengenek, eleg sok penztar van nyitva, mindenhol csak 1-2 fo varakozik. Valamelyik ablaknal mar a fizeteshez keszulodnek. Az jo lesz! Beallunk. PErsze - nyugati kulturanak megfeleloen - nem allunk az elozo nyakara, tisztes tavolsagbol, kb. 1 m-rol varjuk, hogy befejezze a vasarlast, es mi kovetkezzunk. Mig ott csendben vartunk, egy fiatal parocska zsupssz, beugrott elenk a szabad terbe.

Kerdoen neztem rajuk, es szova is tettem, hogy mi is sorban allunk! Meg szinte ok voltak felhaborodva.... Mikor a kasszanal a kedves utas megkapta a jegyet, es a fiatal parocska bubajosan rank nezett, es mondta, hoyg menjunk akkor elore. Kisse szuk a ter, nagy utazotaskakkal nehez egymast kerulgetni. Ugyhogy inkabb mi engedtuk oket elore.

Megkernek mindenkit, hogy tartsunk tavolsagot egymas kozott! Es az nem jelenti azt, hogy nem all sorban senki, es en lehetnek a kovetkezo! Koszonom! 

Szerző: bubacsek  2009.04.02. 08:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubacsek.blog.hu/api/trackback/id/tr131041219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása