Egyik szombati napon kimentunk biciklizni a Vac-Szob vonalra. Bicikli ut a Duna parton, szep kornyezetben, csendes. Mivel kerekpar ut, ezert a gyorsan elsuhano autoktol sem kell tartani! Gondoltam en naivan az osztrakoknal szert tett biciklis tapasztalataim alapjan.

Sajnos, mint sok mas, ez is mashogy mukodik Magyarorszagon. 60 km (oda-vissza tav) alatt jott egy szemelyauto (szembe velunk), egy motoros (megelozott, fini volt a kipufogo gaz) es ami a legelszomoritobb, hogy egy feher, leengedett ablakos Niva is, benne egy rendor egyenruhat viselo ferfival. Aki raadasul vezetes kozben telefonalt! Ez az auto a mi sebessegunkkel haladt, megelozni nehezen tudtuk. Es jo budos is volt! Ha erre van szuksegem, akor kiallok a Blaha Lujza terre, es melyeket lelegzek. Sajnos nem volt nalam fenykepezogep, mert csak egy ropke kiruccanasra mentunk.

Ausztriaban ilyen nincs! A kerekparutat a biciklisek, futok, gorkorisok, babakocsisok hasznaljak.

Ha meg jarorozni kell a rendornek, akkor pattanjon fel o is a drotszamarra!

Szerző: bubacsek  2009.04.16. 13:44 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubacsek.blog.hu/api/trackback/id/tr771068710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása